Garantie Power of Rudraksha by Cozy

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, timp de 30 zile. Produsele sunt noi si sunt produse de S.C. RUDRASKSHA BY COZY S.R.L., cod unic de inregistrare 33019646. Inlocuirea, repararea presupune preluarea si livrarea produselor in conditii de gratuitate, adica utilizatorul va plati transportul pana la noi.

Precautii si informatii utile:

Va recomandam sa feriti bratarile si talismanele Power of Rudraksha by Cozy de lovituri si sa deschideti cu delicatete bratarile. Bratarile si talismanele Power of Rudraksha by Cozy se vor da jos obligatoriu inainte sex, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inainte de a lucra cu diverse substante chimice, in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, se va evita udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide, pentru a evita deteriorarea Rudraksha!
Feriti bratarile si talismanele Power of Rudraksha by Cozy actiunile copiilor mici.

Bratarile si talismanele Power of Rudraksha by Cozy cu argint sau pietre naturale nu vor fi curatate cu solventi sau substante chimice destinate curatarii argintului, pentru ca ar putea deteriora fructele de Rudraksha si schimba culoarea pietrelor si argintului.

Pentru ca bratarile si talismanele Power of Rudraksha by Cozy sa va ajute trebuie sa le respectati si sa le curatati conform certificatului de autenticitate personalizat pe care il primiti odata cu orice produs achizitionat de pe site-ul nostru, astfel:

  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.

Conform legii 449/2003, art.11, alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor, dar noi va vom repara orice bratara daca va fi trimisa la noi, costurile de transport fiind suportate de dumneavoastra. Va rugam nu trimiteti prin posta sau post restant deoarece NU vom ridica acest tip de colet.

Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor de la punctul 1 (precautii si informatii utile), accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile O.G. nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta. Garantia pentru bratara sau talismanul Power of Rudraksha by Cozy de inlocuire va fi valabila pe o perioada de 30 zile de la data inlocuirii.

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari. Conform aceleiasi ordonante, vanzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie.